READING

Koffie en design bij concept store KOKO in Amsterd...

Koffie en design bij concept store KOKO in Amsterdam

Concept store Amsterdam Koko

Toen ik nog studeerde, was ik dagelijks te vinden op de Oudezijds Achterburgwal. Meestal in de Oudemanhuispoort, maar liever daar buiten. Helaas was het toen wat minder gesteld met de leuke koffietentjes in de buurt. Vergeleken met nu dan. KOKO bijvoorbeeld, zit om de hoek van de Damstraat. Inmiddels al weer twee jaar trouwens, maar nu pas ben ik er voor het eerst geweest. Stiekem vind ik dit deel van de stad namelijk veel te druk en toeristisch, dus eigenlijk kom ik hier nooit. Maar voor ANNA+NINA en nu ook voor KOKO maak ik graag een uitzondering.

Kleding, sieraden en worteltaart
Binnen hangt de mooiste kleding aan de rekken, van Scandinavische merken als Hope en Ivana Helsinki. Basics voor je dagelijkse garderobe, en unieke items voor speciale feestjes. En daar passen de sieraden van Johanna N uit Zweden best mooi bij. Verder liggen de plankjes vol met magazines, notitieboekjes en kaarten. Maar bovenal vind ik dit een hele fijne plek om koffie te drinken, en voor een pot muntthee met worteltaart of een havermoutkoek. Op de bank, of aan een van de tafeltjes. En neem gerust je laptop mee, je bent niet de enige.


Concept store Amsterdam KokoConcept store Amsterdam KokoConcept store AmsterdamConcept store Amsterdam KokoConcept store AmsterdamConcept store Amsterdam Koko

Adres: Oudezijds Achterburgwal 145
PlaatsAmsterdam
WijkCentrum
Website: www.ilovekoko.com


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST