Het ultieme reisdagboek

Reisdagboek
Pas op! Als je het Midori Traveler’s Notebook meeneemt op reis, bestaat de kans dat je de hele dag met je neus in dit reisdagboek zit. Wie denkt dat het een simpel notitieboekje is, zal vreemd opkijken. Je kunt ‘m namelijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt: vul ‘m aan met een houder voor je paspoort, vakjes voor je favoriete restaurantkaartjes,  lijnblaadjes om je belevenissen op te schrijven, blanco blaadjes om lekker op te tekenen, ga zo maar door. Zelfs als het elastiekje niet helemaal je kleur is, kies je gewoon een andere. Met je eigen uniek samengestelde Midori Traveler’s Notebook sla je elk detail van je reis voorgoed op. Tenzij je ‘m kwijtraakt natuurlijk..


Reisdagboek Reisdagboek Reisdagboek Reisdagboek Reisdagboek Reisdagboek

 

Reisdagboek Midori Traveler’s Notebook

Je kunt er een kopen bij: Misc-store.com


RELATED POST

 1. kim

  20 maart

  Leuk zeg! Ik had op mijn reis het FLOW vakantieboek meegenomen en daar foto’s ed ingeplakt, maar dit lijkt me toch wel wat handiger..

 2. Wat leuk!
  Die ga ik onthouden.

 3. Evey

  9 augustus

  Die ga ik ook onthouden, leuk!

 4. Sharon

  23 augustus

  Wat mooi. Is er een winkel in Nederland waar ik hem kan kopen? Of een nederlandse webshop? Super voor de reis naar Kenia die ik in Oktober ga maken!!

 5. Marlous

  23 augustus

  Hoi Sharon,

  Je kunt ‘m kopen bij Friday Next in Amsterdam. Of op de webshop http://www.misc-store.com. Zij zijn gevestigd in Nederland, dus dan heb je hem ook snel. Veel plezier in Kenia!