Loft76: woonwinkel in Roermond

Op weg naar huis, van Maastricht naar Amsterdam, verscheen Roermond op de borden. Nooit geweest, dus ik dacht: laten we kijken wat daar te ontdekken valt. Vanaf de parkeerplaats zag ik aan de andere kant van de weg een heel mooi hoekpand, met een hangbord: Loft76, met voor de deur trendy buitenstoelen van Fermob. Dat zag er veelbelovend uit.

Koffie en kandelaars
Hup naar de overkant dus. Het bleek een grote woonwinkel te zijn, mét café. Als je zin hebt, kun je rechts neerploffen voor een kop koffie of lunch. En hier kom je meteen in de hebberige sferen, want alles is te koop. Van het servies waar je van eet tot de kruk waar je op zit. Ga je bij binnenkomst meteen naar links, dan kom je in een grote ruimte vol woonaccessoires. Teveel om op te noemen, maar denk aan kandelaars van Pols Potten tot kussens van Ferm Living en By Nord. Ook de gebreide poef van Christien Meindertsma ontbreekt hier niet. En een mooie plaid van Elvang Denmark, lekker voor de herfst strakjes.


Woonwinkel RoermondWoonwinkel RoermondWoonwinkel Roermond

Vintage designklassiekers en Scandinavische merken
Loop je de grote trap op naar boven, dan kom je in een huis terecht. Met heel veel kamers,die allemaal perfect zijn ingericht met meubels van Hay en Fritz Hansen. Op de gang stond een originele Eames schommelstoel. Toen ik er bij stond, riep een vriendelijke man vanuit zijn kamer: “die is al verkocht hoor, ze gaan als een trein.” Daar kon ik me wel iets bij voorstellen, want het blijft een mooi exemplaar. Maar ze blijven op zoek. En had je iets anders specifieks in gedachten, dan houden ze hun ogen open. En daarnaast helpen ze je graag met het stylen van je interieur. Een totaalaanbod dus, op deze verrassende plek in Limburg. Woonwinkel RoermondWoonwinkel RoermondWoonwinkel Roermond

Adres: Godsweerdersingel 76
Plaats: Roermond
Website: www.loft76.nl


RELATED POST

  1. Milou

    10 september

    Het was leuk je te leren kennen op de Blog Academy en je hebt er een volger bij 😉 fijne posts en ik ontdekte al meteen een bekende spot!