READING

Blend & Blender: concept store in Amersfoort

Blend & Blender: concept store in Amersfoort

winkels amersfoort

Update: deze geweldige koffietent/ winkel is helaas gesloten. Eigenlijk wegens succes, want de M.OSS lampen gaan zo goed dat het nog maar moeilijk te combineren was. Binnenkort kom ik met nieuwe tips in Amersfoort!

Blend & Blender zit al een tijdje in Amersfoort, maar ik was er nog steeds niet geweest. Tot vorig weekend. Ik was in de buurt en dacht: nu is het moment. En het was precies zoals ik had verwacht: een knusse winkel, inclusief koffietentje met supermooie producten. De M.OSS lampen, waar ik eerder over schreef, hebben hier hun thuisbasis. Eigenaar Marcel OSSendrijver heeft deze namelijk ontworpen. Wel fijn voor de twijfelaars, want je ziet ze hier allemaal bij elkaar. Verder zag ik de mooie armband van Simon&ME liggen, maar ook dekens van Mae Engelgeer. En een heleboel andere unieke hebbedingen van jonge ontwerpers als Maartje van den Noort en Floris Hovers. Die overigens een geweldige schommelstoel heeft gemaakt.

Kinfolk en venkelsalami
Voorin kun je even neerploffen. Op de bank met uitzicht op een stoere fiets, of aan een van de tafeltjes. Daar liggen stapels mooie magazines om door te bladeren, zoals Kinfolk, Cereal en de Elle Decoration. Het is hier niet groot, maar je kunt wel veel krijgen. Je mag zelf aangeven welk fruit je in je smoothie wil hebben, want de fruitmand ligt goed vol. De taarten staan op de toonbank voor het uitkiezen en heb je stevige trek, dan zet eigenaresse Sietske graag een sandwich voor je in elkaar. Met venkelsalami bijvoorbeeld, of kip met avocado. Jammer dat Blend & Blender niet in Amsterdam zit, dan zou ik hier regelmatig te vinden zijn.


winkels amersfoortwinkels amersfoortwinkels amersfoortwinkels amersfoortwinkels amersfoortAdres: Hendrik van Viandenstraat 6
Plaats: Amersfoort
Facebookwww.facebook.com/BlendEnBlender


RELATED POST

  1. Nel

    22 maart

    Kunnen wij bij jullie ook lunchen?