READING

Wildernis: planten, koffie en workshops

Wildernis: planten, koffie en workshops

Plantenwinkel Amsterdam

Jarenlang droomde ik van een tuin. Ik heb wat af gefantaseerd over fruitbomen en felgekleurde bloemen. Waar ik dan wekelijks een wild boeket van ging plukken voor op de eettafel. Inmiddels is het zover. Sinds een half jaar hebben we een tuin: een chaos van onkruid, dode sneeuwklokjes en stekelige bosjes. Die eerste twee heb ik er al uit getrokken, stap 2 is om er wat kleur in te gooien. Véél kleur.

Koffie op ’t binnenterras
En dan kun je naar het tuincentrum gaan, maar wat eigenlijk veel leuker is, is een stadstuin- en kamerplantenwinkel. En laat die nou vorige maand geopend zijn op de Bilderdijkstraat in Amsterdam: Wildernis. Vol met hippe planten, zoals cactussen en airplants, plus nog een heleboel andere in mooie potten. Maar ook aan gieters, tuingereedschap en boeken geen gebrek. Dus genoeg te zien, te ruiken én te proeven hier. Plof maar op een van de terrasstoeltjes voor een kop koffie, en een stuk zelf gebakken taart.Plantenwinkel Amsterdam

Workshop voor groene vingers
Oprichters Mila en Emma zijn samen dit avontuur ingedoken. Daarvoor werkte Mila als journalist voor het magazine Tuinieren en Emma als interieurstyliste. Die krachten samen vormen een winkel vol groene gezelligheid. Maar dat niet alleen, want binnenkort kun je je aanmelden voor een van de workshops. Hoe je een dakterras aanlegt bijvoorbeeld. En heb je die niet, dan kun je altijd nog voor de 1 vierkante meter moestuin gaan. Wat voor ruimte je ook hebt, Mila en Emma zitten vol ideeën voor binnen én buiten.

Adres: Bilderdijkstraat 165
WijkWest
PlaatsAmsterdam
Websitewww.wildernisamsterdam.nl

Plantenwinkel Amsterdam

 


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST