Concept store Portrait in Haarlem

Winkel Haarlem Portrait

Ben je de hele Grote Houtstraat door geslenterd, dan ligt er om de hoek nog een hele fijne verrassing op je te wachten. Sla rechtsaf de Raamvest op naar nummer 29, waar het bord je al staat op te wachten. En de mensen buiten, als het zonnetje schijnt. Achter de grote deuren zit namelijk Portrait, een concept store dat is opgericht door Karen Staal, Rogier van Straten en Daisy van Leeuwenin. Zij hadden behoefte aan een inspirerende werkruimte, en dat is gelukt. Het is een geweldige, industriële ruimte geworden om elkaar te ontmoeten, te werken, te shoppen en een kop koffie te drinken.

Shoppen in ’n oude paardenstal
Vroeger was dit een grote paardenstal, maar daar ruik je helemaal niets meer van. Wat je wel ruikt, is verse koffie. En zelfgebakken koekjes. Maar je kunt hier niet alleen eten en drinken natuurlijk, vooral heel veel kopen. Van de stoelen waar je op zit, tot de kleding aan het rek en de cosmetica producten van L:A Bruket. En mooie foto’s, die bij mij meteen in het oog sprongen. Deze concept store is de eerste van de stad. En smaakt naar meer.. Hopelijk volgen er nog veel creatieve initiatieven in deze stad.


Winkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitWinkel Haarlem PortraitAdres: Raamvest 29a
PlaatsHaarlem
Websitewww.portrait-haarlem.nl


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST