READING

Bed & Breakfast in Den Bosch: Bossche Suites

Bed & Breakfast in Den Bosch: Bossche Suites

Bed & Breakfast Den BoschDe Bosche

Een dagje Den Bosch is echt een aanrader. Niet alleen om te winkelen, maar ook om ’s avonds te eten en de gezelligheid op te zoeken. Zoals in de Korte Putstraat, waar je bijna struikelt over de terrasjes. En voor de mensen die geen zin hebben om daarna nog naar huis te rijden, of aan de andere kant van het land wonen, zitten er hele leuke B&B’s verstopt. De Bossche Suites bijvoorbeeld.

Groot bed, uitgebreid ontbijt
Deze Bed & Breakfast ligt in hartje centrum, en heeft vier kamers: de Bossche, de Dieze, de Mèrt en de Witte. Allemaal met een geweldige inrichting, de een nog mooier dan de andere. De badkamer is volledig open en er is zelfs een open haard. Word je ’s morgens wakker, dan krijg je een uitgebreid ontbijt op je kamer. Van croissants tot fruit en een ei erbij. Met een fles vers geperst sinaasappelsap natuurlijk. Kies je voor een overnachting in Bossche Suites, dan weet je zeker dat je in de watten wordt gelegd. Zodat je vol energie aan een nieuwe dag kunt beginnen. En die begint buiten aan je rechterhand. Want daar zit mijn favoriete winkel: Oh!


Bed & Breakfast Den BoschDe Dieze
Bed & Breakfast Den BoschDe Mèrt

Bed & Breakfast Den BoschBed & Breakfast Den BoschDe Witte

Adres: Verwerstraat 23a
Wijk: Centrum
Plaats: Den Bosch
Boeken via: Booking.comRELATED POST

  1. katlijn

    21 september

    mijn absoluut favoriete topadresje dat ik eigenlijk liesfst een beetje secret hou. supervriendelijke eigenaar en service.