READING

Hotel Nassau in Breda: sexy nonnen in voormalig kl...

Hotel Nassau in Breda: sexy nonnen in voormalig klooster

Overnachten Breda Hotel Nassau

Normaal gesproken heb ik een lichte allergie voor hotelketens. Want ook al is alles vaak tot in de puntjes geregeld, ik mis een unieke ziel. Nou, dat kon ik van Hotel Nassau (van Marriot) echt niet zeggen. Dit oude klooster is drie jaar lang verbouwd tot hotel met 95 kamers, waarvan er niet één hetzelfde is. Vroeger werd op deze katholieke grond nog sober geleefd, maar daar is nu nog weinig van over. Het hele hotel ademt een en al luxe, maar gelukkig mét oude details.

Choose dreams over sleep
Heb je in de indrukwekkende hal je kamersleutel gekregen, dan begint de zoektocht. Vanwege de vorm van de voormalige vijf panden is het telkens een verrassing wat er achter elke hoek tevoorschijn komt. Zo kun je zomaar een sexy non aan de wand tegen ’t lijf lopen. En kijk je naar de grond, dan zie je dat in de vloerbedekking het patroon van het glas in lood terugkomt. Ook in je unieke kamer zie je de kapel terug, in de bogen op het behang. Hotel Nassau wil haar gasten dromen laten beleven, en dat is goed gelukt.

Meer informatie: Booking.com
Overnachten Breda Hotel NassauOvernachten Breda Hotel NassauOvernachten Breda Hotel NassauOvernachten Breda Hotel Nassau

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST