Te koop: hostel in Zweden

Zweden vakantie

Zweden staat nog steeds op mijn ‘landenwaarikooitnogheenwil’- lijst. En die drang neemt steeds meer toe. Al is het maar om in dit hostel te belanden, in het oosten van Zweden, ten noorden van Stockholm. Dat de natuur daar me trekt, staat vast. Maar als je accommodatie er dan ook nog een beetje mooi uitziet, vind ik altijd wel een kers op de taart. Dit is daar dus een voorbeeld van. Nu heb ik sowieso een zwak voor keukens met een Smeg koelkast, maar ik moet zeggen dat de rest er toch ook wel geweldig uit ziet. Lekker Scandinavisch, daar houd ik van. En dan de ligging: aan het meer. Wat wil je nog meer?

Hebben, hebben, hebben
Nou, een eigen ho(s)tel runnen. Grijp je kans, want dit hostel genaamd Sågverket staat te koop! Voor zo’n 435.000 euro ben jij de trotse eigenaar van dit geweldige huis met 17 kamers. En dan krijg je het vintage interieur er gratis bij. En misschien de schapen ook wel die er omheen lopen, geen idee van wie die zijn. Maar ze staan er wel gezellig bij. Is het altijd al je droom geweest, en is Ik Vertrek je favoriete programma? Dan kom je hier in een gespreid bedje terecht. Ik zou zeggen: lämna ett erbjudande.


Zweden hostelZweden vakantieZweden vakantieZweden vakantieZweden vakantieZweden hostelZweden vakantieZweden vakantieZweden vakantieZweden hostelZweden vakantieZweden hostelZweden vakantieZweden hostelZweden hostelBron: Roomed


 


RELATED POST

  1. Jasmijn

    6 september

    Wow ^_^ Echt vet! Soms dan wou je dat je gewoon kon doen en niet nadenken…dan had ik instant gekocht, gegaan en het dus gedaan! Toffe foto’s en leuk geschreven. Mooi blog heb je.
    Liefs, Mijntje.