READING

BoxBites: doosje verantwoorde tussendoortjes

BoxBites: doosje verantwoorde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjesVorige week lag de BoxBites op de deurmat. Een doosje vol gezonde tussendoortjes. Met de vraag of ik wilde ervaren hoe leuk en lekker gezond snacken kan zijn. Jahoor, waarom niet? Weer eens wat anders, aangezien ik rond 16 uur alleen maar Snickers eet, en na 20 uur M&M’s. Toen ik de doos opende stond ik dan ook wel even onwennig te staren naar al die verantwoord gevulde zakjes. Het is dat ik me er steeds een beetje meer bewust van wordt dat gezond eten echt zo gek nog niet is. Misschien komt het omdat ik de 30 ben gepasseerd, of omdat ik er vaker mee wordt geconfronteerd. Ik weet het niet. In ieder geval, ik stond er best voor open om eens naar iets anders te graaien dan naar een suikerbom. En dat werd dus elke dag een ander zakje uit de BoxBites doos. En ik zeg heel eerlijk: dat was best eens lekker.

Zakje Berry & Nuts
De box heeft een heel diverse inhoud: van noten tot dadels en een reep ananas. De noten waren mn favoriet, die wil ik elke dag wel. Zonder zout, wat ik eerst wel een beetje jammer vond natuurlijk, maar na een paar graaien was het eigenlijk ook wel veel beter. Het zakje van Berry & Nuts vond ik het lekkerst. Beetje zoet ook met amandelen, rozijnen, veenbessen, pompoenpitten, gojibessen en pistache. Er zat ook nog een variant van Justnuts bij, maar omdat ik niet zo van de kokosschaafsels ben, vond ik deze een minder succes.

Dadels van Yogi&Yousef’s 
De dadel heb ik niet standaard in huis, sterker nog: ik eet ze eigenlijk nooit. Ik zie ze altijd wel bij m’n turk op de hoek naast de kassa, maar om nou te zeggen dat ik ze verleidelijk vind, nee. En daar lagen ze ineens, in de box, zonde om te laten liggen. Gelukkig maar, want deze van Yogi&Yousef’s waren écht goed. Vooral de bite sprak me aan. En dan zaten ze ook nog vol vitamine A, B, C en K. Lekker bezig dus.


Gezonde tussendoortjes 2

Raw reep
Dan de repen. Helaas, die waren net iets te gezond voor mij.. Het was een rauwe fruit- en notenreep met ananas en mango, en een 100% biologische & raw reep met super voedsel als dadels, goudbessen, amandel en gember. Omdat ik natuurlijk wel een beetje nieuwsgierig was, heb ik een stuk gegeten. En toen heb ik ‘m verder aan m’n healthy vriendin overhandigd. Die was er (wel) helemaal weg van. “Lekker én gezond”, tja wat wil je nog meer..

Verantwoord snaaien
Ik kom tot de conclusie dat deze box een aanwinst is voor m’n fans die ’t hartstikke druk hebben en gezond willen leven. Met de BoxBites stop je elke dag een andere snack in je tas, zodat je om 16 uur sowieso verantwoord aan het snaaien bent. Goed voor de lijn, en geen suikerschommelingen. Blijft je lekker alert van. En wat ik stiekem het leukste vind: je weet van te voren nooit wat er in de box zit, dat is elke keer weer één grote verrassing. De BoxBites kun je in twee formaten bestellen: in de Mini zitten 6 tussendoortjes voor 10 euro. In de Original zitten er 18 voor 30 euro. Of ga voor een proefabonnement om te kijken of je het wat vindt. Vul bij deze laatste de code looselab in, dan krijg je 10% korting. Voor sommigen goed om te weten: alle snacks zijn glutenvrij. Je kunt ze zo vaak bestellen als je zelf wilt en zit nergens aan vast. Geniet ervan!

 


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST