READING

De Kantoorkaravaan: flexibele werkplek in de natuu...

De Kantoorkaravaan: flexibele werkplek in de natuur

Flexibele werkplek kantoorkaravaan

Goed nieuws voor freelancers! Je werkplek in rumoerige koffietentjes is verleden tijd, voortaan duik je gewoon de caravan in met je laptop, midden in de natuur. Van de Veluwse bossen tot de Zuiderzeepolder, en een stadsstrand in Amsterdam tot in de duinen van Terschelling. Geen zorgen, waar je ook staat, er is altijd wifi. En tussen de middag maak je even een verfrissende wandeling om weer volop inspiratie op te doen.

Het groene werken
Van wie dit briljante idee komt? Drie stadsbewoners die de urban jungle af en toe met liefde achter zich laten. Tom, Frank en Carolien geven mensen en organisaties graag een duwtje in de rug naar een duurzame samenleving, en liepen al 5 jaar lang rond met ideeën om te werken in de natuur. Vorig jaar ontstond het idee van de Kantoorkaravaan met zelfvoorzienende mobiele werkunits. Zo is deze fijne caravan sinds maart een feit. Daarvoor moest ie nog wel even verbouwd worden, met een bureau, bank en niet onbelangrijk; een koffiehoek. Want er is hier gewoon elektriciteit van de zon.

Van fotograaf tot schrijver
Waar ie staat is steeds weer een verrassing, en veel verschillende zzp’ers weten ‘m inmiddels te vinden. Een fotograaf bijvoorbeeld, die een dag zijn beelden bewerkt met uitzicht op de golven. Of een schrijver die in drie dagen zijn boek af wilt hebben. Maar ook vinden er coachingsgesprekken plaats. Begrijpelijk, want het praat een stuk meer ontspannen met het geluid van de wind door de bladeren, dan in de drukke stad met langsscheurende pizzakoeriers.

Kun je wel een productieve dag gebruiken, dan zit je hier goed. Weet je zeker dat je niet wordt afgeleid, en dat je alles uit de dag haalt wat erin zit. Dus pak je spullen, en vergeet je laptop niet.

Websitewww.kantoorkaravaan.nl

Flexibele werkplek kantoorkaravaanFlexibele werkplek kantoorkaravaan
RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST