Picknicken met urbans and indians

Picknick Picknick 3

Eindelijk is het mooi weer. Tijd voor een picknick! Kleed mee, karaf, bekers, borden, bestek, en oja: wat te eten en drinken. Nog best een organisatie als je het zo bekijkt, vooral als je bovenstaande spullen allemaal niet in huis hebt. Dus wordt het weer laatste moment bij de supermarkt plastic borden, bestek en ongezellige tupperware-bakken inslaan. Niks vrolijks aan, maar wel makkelijk. Om je picknick voortaan écht kleur te geven, ben ik het internet af gaan struinen. Op zoek naar leuke en betaalbare buitenspullen.
Picknick

Picknickkleed
Dit picknickkleed van Anorak had meteen m’n aandacht. En ze hebben er nog meer: met zeemeeuwen, paarden, ijsberen en verrekijkers. Pluspunten: super licht en een waterdichte achterkant. Niets zo irritant als een natte kont, omdat de ochtenddauw is blijven hangen. En heb je ‘m per ongeluk midden in de konijnenkeutels gelegd, dan kun je dit kleed de volgende dag gewoon in de wasmachine stoppen. Picknick

Picknick 14Bamboe servies

Wil je tijdens je picknick groen bezig zijn, dan zit je er met het servies van Zuperzozial goed bij. De borden, kommen en bekers zijn gemaakt van geperste bamboe- en maisvezels. Goed voor het milieu dus, omdat ze 100% afbreekbaar zijn.

Ook het bestek is van bamboe gemaakt. En dat is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens mooi. Bamboe kun je afwassen, dus kun je ze met elke picknick weer meenemen. Net als de theelepeltjes, alleen zijn die van acaciahout gemaakt.

Picknick 4

Deze en nog meer leuke buitenspullen koop je bij urbans and indians.RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST