READING

Nieuwe locatie Juice & Salad in Amsterdam

Nieuwe locatie Juice & Salad in Amsterdam

Saladebar AmsterdamDe laatste dagen lag m’n bord net iets te vaak bedekt met fish & chips, hamburgers en gefrituurde brie. Tijd voor sla dus! En een nieuwe saladebar. Waar vorig jaar nog een rood gekleurde ijstent zat op de Constantijn Huygensstraat, stond nu een knalblauwe bank voor de deur. Juice & Salad stond er op de gevel. En dat klinkt aardig gezond.

Keuzes maken
Je kunt hier helemaal je eigen salade samenstellen. In drie stappen. Maar omdat keuzes maken niet m’n grootste hobby is, keek ik snel weer omhoog. Gelukkig. Op het grote bord zijn al 6 salades volledig voor je samengesteld. Ik ging voor de Australian, met macademia noten en rode biet. Superlekker! En heel veel. Komt misschien ook omdat ik de grote variant gekozen had, omdat ik dacht: hoe vullend kan sla zijn? Nou, best wel vullend dus. 

Op naar de smoothie
Had ik al verteld dat ik gek ben op spaarkaarten? M’n portemonnee puilt ervanuit, maar die van Juice & Salad paste er best nog bij. Nog 5 stempels en ik heb een gratis smoothie te pakken. Dan wordt het zeker de European. Dit is overigens de nieuwste locatie, je vindt ze ook op de Vijzelstraat 135.Saladebar AmsterdamSaladebar AmsterdamSaladebar Amsterdam

Adres: Constantijn Huygensstraat 60
PlaatsAmsterdam
WijkWest
Website: www.juiceandsalad.nl


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST