Voldaan: gezonde gerechten met ballen

Voldaan AmsterdamMatthijs toverde als interieur architect veel horecazaken om tot de mooiste hotspots. En met al die inspirerende ondernemers en concepten ging het op een gegeven moment wel kriebelen. Twee jaar geleden opende hij zijn eigen tent: Voldaan. Het concept was toen nog soep met ballen. Maar die ballen zijn inmiddels ook de salades, sandwiches en spaghetti ingerold. Gelukkig, want ik ben gek op koolhydraten.

Voor de smaakpapillen
Alles in dit hoekpandje draait om smaak; letterlijk en figuurlijk. Het interieur is uiteraard super sfeervol, met hangende lepels aan het plafond en witte tegeltjes aan de wand. En dan het eten, gemaakt met verse ingrediënten, kruiden, groenten en home made sauzen. Matthijs en kok Elise (voormalig vormgeefster) maken alleen wat ze lekker vinden, en dat wisselt met het seizoen. Zoals pompoensoep met venkel, salade met zoete aardappel en meergranenbrood met rundergehaktballen.

Je bent hier elke dag welkom voor lunch, tussendoor en diner. En wil je liever thuis op de bank eten, dan neem je alles gewoon lekker mee. Als je hier niet voldaan vertrekt, dan weet ik het ook niet meer..

Adres: J.P. Heijestraat 121
PlaatsAmsterdam
WijkWest
Facebookwww.facebook.com/voldaan.amsterdamVoldaan Amsterdam Voldaan Amsterdam 


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST