Bacchus wijnfestival

Bacchus WijnfestivalHet weekend van 5, 6 en 7 september staat het Amsterdamse bos in het teken van het Bacchus Wijnfestival. Met meer dan 250 lekkere wijnen, alle denkbare mobiele keukens, DJ’s en live acts. Klinkt goed? Ik mag 2 x 2 toegangskaarten weggeven! Lees snel verder hoe je kans maakt.

 

Chablis met oesters
Natuurlijk speelt wijn de hoofdrol, uit alle windstreken. Tien verschillende wijnkoperijen presenteren hier samen meer dan 250 van de beste wijnen, uit 10 verschillende landen en streken. Naast elke wijnkoperij staat een mobiele keuken die zorgt voor de perfecte wijn-spijs combinatie. Zo kun je bij een Chablis een oester nemen en eet je een hamburger van de barbecue bij een glas wijn uit Napa Valley. Lekker rondlopen, eten en drinken dus. En zie je door de bomen het bos niet meer, dan huur je gewoon één van de sommeliers in voor een Som Tour.Bacchus WijnfestivalBacchus Wijnfestival
Petje op, petje af
Bij wijn hoort natuurlijk ook muziek. Een mix van bands en DJ’s, die zorgen voor Franse Chansons, ontspannen house, funky hip hop en snerpende saxofoons. Vind jij jezelf een echte wijnkenner, en houd je van spelletjes? Dan kun je je lol op. Laat je uitdagen voor een zenuwslopende sessie “petje op petje af”. Geen paniek, ze starten op beginnersniveau, waarna ze gestaag klimmen naar vrijwel onmogelijke vragen, die voor jou vast een peulenschilletje zijn. En anders duik je het wijnlokaal in voor een pubquiz, het maken van wijnblends of om analytisch te proeven.


Bacchus WijnfestivalBacchus Wijnfestival

WIN 2 toegangskaarten
Looselab mag twee keer twee kaarten weggeven. Jij mag bepalen voor welke dag. Kans maken is simpel:

1. Like Bacchus Wijnfestival
2. Like Looselab
3. Deel het actiebericht op Facebook

Deze actie loopt tot en met vrijdag 8 augustus 2014.RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST