READING

The Gathershop: unieke producten van jonge designe...

The Gathershop: unieke producten van jonge designers

Winkelen Amsterdam West Gathershop

Jessica Chapman werkte eerder als interieurarchitect en speelde al 2 jaar met de gedachte om een eigen winkel te beginnen. En omdat die droom maar in haar hoofd bleef rondzweven, besloot ze de stoute schoenen aan te trekken. Ze begon met het selecteren van de mooiste producten, die ze vervolgens online en op markten verkocht. En toen was het tijd voor een échte winkel, aan de Van Woustraat. Dat is alweer twee jaar geleden, want sindskort is ze verhuisd naar de bruisende hallen in West. Een klein maar héél fijn winkeltje, waar je lang blijft rondstruinen.

Hebben, hebben, hebben
Je vindt hier unieke producten van jonge, nieuwe designers die maar een kleine oplage maken. Zo heb je altijd iets bijzonders in handen. Je kunt wel zien dat Jessica veel gevoel voor interieur heeft. Wat je hier allemaal kunt scoren? Vanalles, van mooie zonnebrillen tot kunstige sieraden. Maar ook vind je hier potjes, planten, bladerboeken en portemonnees. Kun je niet wachten om erheen te aan? Gelukkig kun je ook op de webshop terecht.

Adres: De Hallen – Hannie Dankbaarpassage 19
PlaatsAmsterdam
WijkWest
Websitewww.gathershop.nl


Winkelen Amsterdam West GathershopWinkelen Amsterdam West GathershopWinkelen Amsterdam West GathershopWinkelen Amsterdam West GathershopWinkelen Amsterdam West GathershopWinkelen Amsterdam West GathershopWinkelen Amsterdam West Gathershop


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST