Misc-store.com nu ook offline

Misc Amsterdam

Misschien zegt Miscellaneous je nog niet zoveel, maar als ik Midori Traveler’s notebook noem, dan gaat er vast wel een lichtje bij je branden. Een paar maanden geleden heb ik al over dit geweldige exemplaar geschreven, die ik vaak bij me draag om leuke adresjes in op te schrijven. Dat we ‘m ook in Nederland kunnen kopen, hebben we helemaal te danken aan Brigitta. Jaren geleden zag ze hem liggen in Azië en dacht: dit ga ik op de Nederlandse markt brengen. Inmiddels kom je het Midori Traveler’s notebook tegen in tientallen trendy winkels. Ook in haar webshop Misc-store.com. En sinds een maand in de offline winkel in Amsterdam.

Alles voor een inspirerende werkplek
Misc-store verkoopt gelukkig nog veel meer mooie producten, met name voor je werkplek, allemaal een beetje in dezelfde stijl. Je vindt hier genoeg accessoires om je bureau net even wat gezelliger te maken. Het Postalco notitieboekje bijvoorbeeld om je to do’s in op te schrijven, met een luxe Kaweco pen. Of een handgemaakte Japanse schaar van Tajika. Geen idee wat je daarmee gaat knippen, maar hij ligt er sowieso leuk bij. Mijn oog viel meteen op de fluorescerend oranje bedankkaartjes van Le Typographe, die altijd leuk zijn om aan je behulpzame collega’s te geven. Je besteedt in je leven een hoop tijd aan werken, dus waarom zou je die plek niet een beetje inspirerend maken? Op naar de Misc-store op de Clerqstraat dus.


Misc AmsterdamMisc AmsterdamMisc AmsterdamMisc AmsterdamMisc AmsterdamMisc Amsterdam

 

Adres:  De Clerqstraat 130
PlaatsAmsterdam
WijkWest
Website: www.misc-store.com

Van woensdag t/m vrijdag open van 13.00 – 19.00 uur. Zaterdag van 12.00 – 18.00 uur.

Trouwens, ze verkopen zelfs regenjassen. Want ja, het regent hier nogal vaak.. Juist als je nét naar kantoor moet fietsen. Misc Amsterdam


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST