READING

Restaurant De Meesterproef in Nijmegen

Restaurant De Meesterproef in Nijmegen

Restaurant Nijmegen De MeesterproefVroeger was dit het complex van de voormalige Honigfabriek. Je weet wel, waar de makkelijke zakjes met E-nummers vandaan kwamen. Dat is nu wel anders, want De Meesterproef heeft haar intrede gedaan. Een restaurant waar de koks zelf pekelen en roken. En de worsten, patés, mosterd, jams en chutneys, die maken ze helemaal zelf. Het vlees dat ze serveren heeft zelfs de hele nacht in de oven gegaard. Alleen verse, seizoensgebonden ingrediënten worden hier binnengelaten. En jij natuurlijk.

Beetje Texel in Nijmegen
Waar je hier tussen de middag luncht met hollandse garnalen van de TX 65 uit Texel, kun ’s avonds je buikje rondeten met gestoorde runderwang van Jos Bolk. Je hoort het, de producten komen alleen van de beste lokale leveranciers. Zelfs het bier wordt gebrouwen door buurman Oersoep en brouwerij de Leckere. Ik ben benieuwd, heb jij hier al gegeten?

Restaurant Nijmegen De MeesterproefRestaurant Nijmegen De Meesterproef
Adres: Waalbanddijk 20
Plaats: Nijmegen
Website: www.demeesterproefnijmegen.nl
Ben je een dagje in Nijmegen aan het winkelen, dan mag je woonwinkel Déjà Vu niet overslaan. En je kunt heel goed lunchen bij Sid en Liv. Trouwens ook dé plek voor een high tea.


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST