READING

Bert’s Barges: slapen op een woonboot in Lon...

Bert’s Barges: slapen op een woonboot in Londen

Overnachten in Londen Bert's BargesVandaag was ik op een lange zoektocht naar een hotel in Londen, voor een weekendje kerstinkopen in december. Urenlang kwamen er kamers voorbij met oudroze vloerbedekking, zeegroene gordijnen en een bordeauxrode sprei over het bed. Deed pijn aan m’n ogen. Maar na flink doorklikken werd ik beloond met Bert’s Barges in de wijk Hackney. Een woonboot helemaal voor jezelf. En nog iemand die bij je in bed mag kruipen, want er is maar één slaapkamer.

Dobberen in stijl
De boot heeft een vintage Scandinavisch interieur, met een grote woonkamer en een complete keuken. Er staat zelfs een oven in die brandt op hout. Zo kun je ’s avonds lekker zelf koken met producten van de markt. Tenminste, als je al die leuke restaurantjes in de buurt kunt weerstaan. ’s Morgens mag je gewoon blijven liggen, want het ontbijt wordt aan je deur bezorgd. In de zomer zit je op je dakterras eendjes te tellen of te barbecuen, en in de winter is het beneden prima toeven met de vloerverwarming. Dus, ik zag me hier al helemaal zitten. Een probleem: ze zitten tot volgend jaar zomer volgeboekt. Kun je zolang wachten? Leg deze boot dan snel vast op bertsbarges.com. Ik ben jaloers, en zoek weer even verder..

Overnachten in Londen Bert's BargesOvernachten in Londen Bert's BargesOvernachten in Londen Bert's BargesOvernachten in Londen Bert's BargesOvernachten in Londen Bert's Barges

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST