The Meets: healthy hotspot in De Pijp

Eten in de Pijp The Meets

Laura zat al helemaal in de gezonde flow met Casa di Yoga. Ze organiseert namelijk vakanties naar Portugal, Sicilië, Bali of Twente, op plekken waar je helemaal tot jezelf komt. Daar start je de dag met yoga, om vervolgens de golven in te duiken met je surfplank. Of te luieren op je strandbed, dat mag ook. Met tussendoor healthy food en juices. Met die laatste heeft Laura een volgende stap gezet, samen met Richard en Martijn; The Meets eatery, in Amsterdam. Waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gezond (en vooral lekker!) kan eten. Voor iedereen, van vleeseters tot mensen die zonder suiker het leven doorgaan. The Meets has it al.

Where healthy meets arty
Want ze gebruiken alleen eerlijke, lokale ingrediënten, vrij van geraffineerde suikers en andere nasty toevoegingen. Wat je hier zoal kunt eten? Zuurdesem brood met scrambled egg, avocado, spinazi en geroosterde tomaat. Of een coconut curry met zoete aardappel. En mannen, geen zorgen, ook aan jullie is gedacht; met een Alain Bernard’s beef burger en een lokaal gebrouwen biertje. Eet je liever thuis? Alles is ook voor take-away, maar grote kans dat je hier wilt blijven. De inrichting is namelijk ook om op te vreten. Sandra Planken, die eerder o.a. het design van Baut verzorgde, ontwierp het interieur. En Piet Paris zorgde voor de mooie illustraties op de muur. Go meet The Meets!

Adres: Cornelis Troostplein 3
PlaatsAmsterdam
WijkDe Pijp
Websitewww.themeets.nl

Eten in de Pijp The MeetsEten in de Pijp The MeetsEten in de Pijp The MeetsEten in de Pijp The MeetsEten in de Pijp The MeetsEten in de Pijp The Meets
 

 


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST