White Label Coffee in Amsterdam West

Koffie Amsterdam West White Label Coffee

White Label Coffee bestaat al 9 maanden, maar ik was er dus nu pas voor het eerst. Op de Jan Evertsenstraat, aan de kant van het Mercatorplein. Het is zo sfeervol ingericht, dat ik meteen wist: dit móet op Looselab. Het grappigste vond ik de stenen treden, kreeg ik gek genoeg een beetje een vakantiegevoel van (als je een beekje over moet ofzo?:-). Lekker ontspannen dus. Elmer en Francesco zijn de jonge ondernemers hier, en verwelkomen je met een big smile als je binnenkomt.

Koffie van de dag
En dat ze van goeie koffie houden, dat proef je. De koffiebonen worden hier ook zelf gebrand. Welke dat zijn, hangt af van wat ze op dat moment lekker vinden. Zo is de basis van de koffie elke dag misschien weer anders. En die kun je opdrinken in een van de relaxte zithoekjes. Vergeet achterin niet, daar zit er ook nog een verborgen! En heb je je laptop mee om wat te werken, dan is de grote tafel ideaal. Die bonen kun je overigens ook mee naar huis nemen, heb je daar ook altijd goede koffie bij de hand. Je vindt ze in de grote kast voorin, net als de repen chocola. Ben je eigenlijk niet zo’n koffiedrinker, dan hebben ze ook verse muntthee. Met gember als je wilt. Dus, iedereen zit hier goed.


Koffie Amsterdam West White Label CoffeeKoffie Amsterdam West White Label CoffeeKoffie Amsterdam West White Label Coffee

Fotografie: (c) 2014 milan hofmans

Adres: Jan Evertsenstraat 136
Wijk: West
Plaats: Amsterdam
Websitewww.whitelabelcoffee.nl


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST